Specialismes

Mijn specialisatie ligt in het behandelen van nek- en rugklachten, hoofdpijn en buikklachten. Als osteopaat van Osteopathie Europaweg zorg ik met behulp van een gefundeerde anatomische benadering naar een effectieve oplossing van het probleem.

Elke klacht wordt serieus genomen. Hieronder ziet u de meest behandelde problematiek. Neemt u contact op als uw lichamelijke klacht hier niet tussen staat.

Nek klachten

Nek- Schouder klachten zijn de meest behandelde klachten in mijn praktijk. Soms met een doortrekkende pijn naar de bovenrug, een andere keer met tintelende armen en vingers. Dit zijn doorgaans uitstekend te behandelen klachten! 

Rug klachten

Het achterhalen van de oorzaak van klachten van de wervelkolom vraagt expertise van de anatomie van de rug maar tevens de samenhang met andere delen van het lichaam. Brian Meerveld behandelt al 20 jaar succesvol deze veel voorkomende klacht!

Hoofdpijn

Hoofdpijn kan een groot aantal oorzaken hebben. Met de behandelaar worden deze mogelijke oorzaken besproken. De fysieke oorzaak van hoofdpijnklachten zijn vaak gelegen in de nekwervelkolom of de hals. De osteopaat zal deze blokkades kunnen opheffen en hoofdpijnklachten doen verminderen of zelfs doen verdwijnen.

Buik klachten

Buikpijn betreft vaak een vage pijn die niet goed aanwijsbaar is. Is er acute heftige buikpijn raadpleeg altijd een arts. Betreft het chronisch vage buikklachten dan kan osteopathie helpen beter te duiden waar deze klacht vandaan komt. Door het mobiliseren van het betreffende weefsel kunnen de klachten verminderen.